Порошенко обговорив з Нуланд виконання Мінських угод

Четвер, 23 червня 2016, 11:21

Заступник державного секретаря США у справах Європи і Євразії Вікторія Нуланд і старші керівники управлінь Ради національної безпеки США Чарльз Купчан і Селест Волендер 22 червня зустрілися з президентом України Петром Порошенком в Києві.

Про це повідомляє посольство США в Україні, передає Інтерфакс-Україна.

Під час зустрічі вони обговорили порядок денний реформ і виконання Мінських угод на підтримку "нормандського формату".

Як повідомляє посольство США в Україні, американська делегація провела зустрічі з президентом України Петром Порошенком, головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм, заступником глави адміністрації президента України з питань зовнішньої політики Костянтином Єлісєєвим та міністром закордонних справ Павлом Климкиным.

"На консультаціях, які були детальними і конструктивними, співрозмовники ретельним чином зосередилися на вимогах безпеки в Мінських домовленості напередодні візиту американської делегації до Москви 23 червня. Американська сторона вітає тверде розташування українського керівництва до повного виконання Мінських домовленостей, і підкреслила, що санкції відносно Росії повинні залишатися чинними задля досягнення цієї мети", - йдеться в повідомленні.

Раніше в Адміністрації президента повідомляли, що його зустріч з Нуланд не планується.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування