Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава "ДемАльянсу" і Лещенко розповіли, якою буде нова партія

Субота, 25 червня 2016, 23:19

Нова партія, що створюється на базі "Демократичного альянсу", буде фінансуватися представниками малого і середнього бізнесу, а також на пожертви громадян.

Про це розповів у суботу глава партії "Демократичний альянс" Василь Гацько в ефірі "Громадського радіо", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Люди, які збираються сьогодні, прагнуть створити партію, незалежну від олігархів. Вона буде спиратися на малий і середній бізнес, на пожертвування громадян, яких не буде в таких великих кількостях, але цього буде достатньо для того, щоб проводити кампанії й перемагати", - сказав Гацько.

За його словами, нова політсила об'єднає людей, близьких до центризму і право центризму. "І ліберали, і помірні консерватори можуть бути в нашій партії. Там не може бути лівих", - зазначив глава "ДемАльянсу".

Водночас депутат від БПП Сергій Лещенко в ефірі "112 каналу" в суботу підтвердив, що зараз іде процес "об'єднання великого пласта молодих людей, які шукають, як вивести Україну з цього олігархічного корупційного болота, в якому вона знаходиться 25 років" .

За його словами, серед цих людей є депутати-єврооптимісти, колишні співробітники прокуратури, діючі та колишні депутати, члени РПР, "Нової країни", аналітичних організацій.

"Партія "Демократичний альянс" є базою для цієї платформи. Це праволіберальна сила, яка відстоює принципи вільного ринку, приватизації, прав людини, недискримінації і т.д.", - сказав Лещенко.

Він висловив упевненість, що в суспільстві є запит на таку політичну силу і що вона має всі шанси на проходження в парламент. На думку депутата, не менше 10% громадян України підтримують ліберальні ідеї.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування