Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму зупинили роботу транспортної компанії Іслямова

Середа, 29 червня 2016, 12:31
У Криму зупинили роботу транспортної компанії Іслямова
Ельзара Іслямова

Окупаційна влада Криму призупинила роботу транспортної компанії "СімСітіТранс", якою володіє один із організаторів "блокади Криму" Ленур Іслямов.

Про це повідомила його сестра Ельзара Іслямова – керівник студії Qaradeniz production, яка працює в Криму.

"Уперше за 14 років автобуси СімСітіТранс не вийшли на міські і міжміські рейси. Федеральна служба судових приставів о 6:00 припинила діяльність підприємства", - написала вона у Facecook.

.

Кримське управління Федеральної служби судових приставів повідомляє, що до них надійшло рішення Арбітражного суду Криму про призупинення діяльності транспортної компанії ТОВ "СімСітіТранс" терміном на 90 діб – і 29 червня судові пристави виконали дану ухвалу.

Водночас, адміністрація Сімферополя повідомляє, що ще в травні розірвала договірні відносини з ТОВ "СімСітіТранс" на обслуговування низки муніципальних автобусних маршрутів регулярного сполучення.

29 червня у зв'язку з припиненням дії ліцензії на перевезення автобуси ТОВ "СімСітіТранс" не вийшли на міські маршрути.

Голова адміністрації Сімферополя Геннадій Бахарєв повідомив, що в середу на міські маршрути громадського транспорту, які раніше обслуговувало ТОВ "СімСітіТранс", випустили близько 100 автобусів.

"Це техніка як інших перевізників, так і муніципальна. Я розумію, що виникнуть певні незручності, тому перепросив сьогодні у городян. Ми просимо сімферопольців із розумінням поставитися до цієї ситуації. Через день-два все повністю стабілізується", – сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування