Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін заявив, що звинувачувати Росію в "українській кризі" – неприпустимо

Четвер, 30 червня 2016, 14:36

Президент Російської Федерації Володимир Путін називає неприпустимим звинувачувати Росію в затягуванні врегулювання збройного конфлікту в Україні

Про це він заявив, виступаючи на нараді послів, повідомляє ТАСС.

"Ми щиро зичимо, щоб урегулювання української кризи було досягнуто якомога швидше", – сказав Путін.

За його словами, Росія готова й далі співпрацювати в цьому питанні як із США, так і з учасниками "нормандської четвірки" (РФ, ФРН, Франція, Україна).

Путін запевнив, що Росія прагне бачити в Україні "доброго сусіда, передбачуваного, цивілізованого партнера, який живе у мирі, насамперед, із самими собою".

"Але для цього в Києві повинні, нарешті, прийти до розуміння неминучості прямого діалогу з Донбасом – із Донецьком і Луганськом, до необхідності виконання своїх зобов'язань за мінським комплексом заходів, причому в усій їх сукупності", – сказав президент РФ.

Путін у зв'язку з цим назвав "неприпустимим затягування української кризи й наполегливе бажання звинуватити в цьому кого б то не було, насамперед, Росію".

"Це призведе до погіршення й без того нездорової ситуації на європейському континенті", – попередив він.

Президент РФ наполягає, що 2 роки тому в Україні стався "внутрішній конфлікт", який спричинив людські жертви, руйнування господарських зв'язків і потік біженців, у тому числі до Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: