Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман обіцяє покарати чиновників, які тиснули на бізнес

Понеділок, 11 липня 2016, 10:52

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман планує обговорити з бізнесом ті випадки, коли державні органи чинили на них тиск.

Про це він сказав у традиційному понеділковому відеозверненні до громадян, розміщеному у Facebook.

"Цього тижня матиму зустріч із бізнесом... Важливо, щоб бізнес зміг абсолютно вільно і спокійно працювати в Україні. Важливо створити той клімат, який дасть можливість і створювати робочі місця, і виробляти національний продукт, і бути захищеним бізнесу й інвестиціям", – сказав він.

"Тому на цьому тижні буде зустріч із бізнесом, із бізнес-омбудсменом. І ми розберемо дуже конкретні випадки, які ми зібрали з усієї України: де і хто намагався тиснути на реальний сектор, на бізнес, який чесно працює. Я думаю, що це буде цікаво, коли ми це будемо робити абсолютно публічно й відкрито", – заявив Гройсман.

"Кожна контролююча структура, яка тиснула на бізнес, отримає по заслугах – я в цьому переконаний", – запевнив він.

Прем’єр також зазначив, що цього тижня Україну відвідує прем’єр-міністр Канади, і вже в понеділок буде підписано угоду про зону вільної торгівлі з Канадою – а це нові можливості для українського бізнесу.

"Нам потрібно змінювати підходи до формування державної політики. Старими інструментами, які використовувати усі 25 років, нової країни не побудувати і ефективно проблем не повирішувати", – вважає також Грйосман.

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування