Під Радою для депутатів розклали шезлонги

Вівторок, 12 липня 2016, 11:15

Активісти реанімаційного пакету реформ вимагають від депутатів не йти у відпустку і продовжувати працювати.

Як передає Інтерфакс-Україна, активісти РПР на площі Конституції перед будівлею парламенту проводять акцію "Депутати! Працювати!".

Біля Верховної Ради обладнали імпровізований пляж з шезлонгами, парасольками і басейном. Проходять повз депутатів запрошують на безкоштовний курорт.

 

Як наголошується в прес-релізі РПР, до внесення на розгляд в зал засідання парламенту підготовлено 56 реформаторських законопроектів.

Активісти реанімаційнеого пакету реформ стурбовані, що ці законопроекти в черговий раз можуть відкласти до вересня, оскільки депутати не хочуть продовжувати роботу сесії, як пропонує голова Верховної Ради Андрій Парубій, і збираються йти у відпустку.

Зокрема готові до розгляду в залі законопроекти "Про прозорість роботи тарифного регулятора", "Про ринок електроенергії", "Про право на прослуховування Національного антикорупційного бюро", низку законопроектів для розблокування децентралізації.

 
 

"Проблема не в тому, що зал блокують, проблема не в тому, що у нас немає законопроектів - у нас дуже багато законопроектів, і проблема не в тому, що ми не можемо працювати. Проблема в тому, що більшість депутатів зараз вже купили путівки , у них є плани, у них запланований цей відпочинок заздалегідь ... і сьогодні будуть спроби показати, що політична криза не дозволяє далі працювати", - сказав журналістам депутат Мустафа Найєм.

Поточна 4-я сесія Верховної Ради VIII скликання почала роботу 1 лютого 2016 року і, згідно з календарним планом, має закінчитися 22 липня.

При цьому в останній тиждень запланована робота депутатів у комітетах, комісіях і фракціях, а останнє пленарне засідання має відбутися в п'ятницю, 15 липня.

 
Всі фото РПР

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування