Харківський суддя поставив на місце суддю-зрадника з Севастополя

Четвер, 14 липня 2016, 12:03

Суддя господарського суду Харківської області Олександр Мамалуй  відмовився надавати відповідь на запит, що надійшов з окупованого Севастополя від людини, яка називає себе суддею Арбітражного суду.

Запит і свою відповідь Мамалуй опублікував на своїй сторінці Facebook і за добу отримав понад 8 тисяч лайків і майже 5 тисяч репостів.

У запиті "суддя" Олексій Погребняк просив вручити "Укрсиббанку" рішення суду окупаційної влади в Севастополі. Таке рішення він пояснив Угодою про порядок розв'язання спорів.

Бланк, на якому писав свій запит суддя-зрадник, був написаний з помилкою
Бланк, на якому писав свій запит суддя-зрадник, був написаний з помилкою
 

У свою чергу сам суддя Мамалуй, який два роки прослужив в зоні АТО і демобілізувався лише місяць тому, написав:

"У відповідь на лист від 30.06.2016р., що має назву "поручение о вручении документа" - повідомляю: Не існує ніякого "арбитражного суда города Севастополя". Є тимчасово окуповане російським агресором українське місто Севастополь. Є господарський суд міста Севастополь".

"Не існує ніякого "А.С. Погребняка, судьи арбитражного суда города Севастополя". Є Олексій Станіславович Погребняк, колишній суддя господарського суду м. Севастополь - зрадник, порушник присяги, шкура. Не пиши сюди своїх листів, колишній суддя, колишній громадянин, колишня людина!" – написав також суддя.

"Від себе - обіцяю: коли ми будемо звільнювати півострів, я особисто прийду по тебе! Прийду - і повішу тебе за ноги на Приморському бульварі. Там ліхтарні стовпи дуже зручні. Чекай на мене! Я прийду. МИ прийдемо", - додав він і підписався: "Суддя господарського суду Харківської області гвардії сержант запасу О.О. Мамалуй".

 
Суддя Мамалуй
Суддя Мамалуй

Мамалуй демобілізувався на початку липня.

Суддя-зрадник Погребняк
Суддя-зрадник Погребняк

Погребняк оголошений у розшук за державну зраду.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування