Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Раді – перепалка між Геращенко і нардепами через безпілотник

П'ятниця, 15 липня 2016, 13:59

У Верховної Ради виникла словесна перепалка між першим віце-спікером Іриною Геращенко і нардепами Ігорем Луценком і Володимиром Парасюком через запуск у залі парламенту дрона.    

Виступаючи з трибуни позафракційний нардеп Володимир Парасюк, говорячи про кнопкодавсто у Раді, звернувся до Геращенко з докором: "чому вона не дає політичну оцінку" фактам кнопкодавства. 

"Ви того не чуєте. Ви вчора сказали, що Ігор Луценко (нардеп від "Батьківщини", який у четвер в залі парламенту запустив дрон – ред.) це "проходимець". Це герой Майдану, який ледь не поплатився своїм життям за свої переконання", - сказав він.

"Якщо в нас немає законних методів боротися з кнопкодавами, тому ми захищаємо безпілотниками. Вони будуть літати до того часу, поки всі не почнуть голосувати особисто. А ви тільки вмієте переходити на особисте. Вас цікавить, в чому Ляшко вдягнений, хто в чому взутий. Ви подивіться на себе, ви не бідніша людина", - додав Парасюк.

(у четвер Геращенко розмістила на своїй сторінці у Facebook пост присвячений "головному радикалу", який назвав її "відьмою", і польотам дронів) 

Геращенко відповіла Парасюку, що завдяки групі "Удар", яку вона представляла у попередньому скликанні, "вдалося через парламентські методи боротьби внести зміни до регламенту відносно особистого голосування".

"Принесення сюди дрону – це таке саме порушення, як і кнопкодавство", - сказала вона.

"Насправді, виборці кожному дадуть оцінку і тим, хто сюди прийшов і каже, що він фронтовик. Фронтовики на фронті сьогодні, а не сидять в цій сесійні залі", - додала Геращенко.

На останок вона заявила: "фронтовики – офіцери, пане Ігорю, і так вони з жінками себе не поводять, а ви "проходимець".

(У четвер Ігор Луценко опублікував допис, в якому написав "Я - фронтовий аеророзвідник")

Як відомо, у четвер у сесійній залі Верховної Ради Ігор Луценко запустив безпілотник під час розгляду закону про Нацкомісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.      

Олександр Шумілін, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: