Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Медведчука назвали звинувачення Луценка абсурдом

Субота, 16 липня 2016, 22:27

Громадський рух "Український вибір" заявляє, що не створював у регіонах України територіальних громад, які закликають не платити податки державі.

Як ідеться в повідомленні прес-служби руху, звинувачення на адресу "Української вибору" і його лідера Віктора Медведчука, які пролунали з вуст генпрокурора Юрія Луценка в Івано-Франківську, "юридично нікчемні й абсурдні за своєю суттю".

"Ні в Хмельницькій області, ні в будь-яких інших регіонах країни "Український вибір" не створював і не реєстрував територіальні громади, які закликають не платити податки. Ми діяли і діємо виключно в правовому полі, згідно з Конституцією і законами України", - стверджують в русі.

"Більш того, ми неодноразово заявляли про небезпеку створення таких громад, так званого параду суверенітетів. Ми прямо говорили про небезпеку таких процесів і попереджали: зупинити їх можна тільки конституційним шляхом - перейшовши до федеративного устрою держави", - йдеться в повідомленні.

Там також зазначається, що інформацію про те, що рух займається створенням тергромад і "закликає не платити податки українській державі, а платити податки виключно цим самозваним громадам", "поширювали політично ангажовані видання, що належать до жовтої преси".

"Сьогодні представники "партії війни" продовжують займатися дискредитацією руху - вони фабрикують докази, створюють фейкові докази, щоб звести рахунки з Віктором Медведчуком за його принципову громадянську позицію", - вважають в "Українському виборі".

"Хочеться вірити, що в ГПУ будуть займатися збором достовірної інформації і фактів, а не кляуз і пасквілів від політичних лузерів, а генеральний прокурор зможе проявити силу волі, щоб не йти на поводу у шкіряків, левусів, княжицьких та інших маргіналів від політики і не виконувати їхні політичні замовлення", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування