Другого фігуранта "справи ОПЗ" звільнили

Неділя, 17 липня 2016, 13:42
Другого фігуранта справи ОПЗ звільнили

Термін затримання першого заступника директора та першого заступника голови правління ПАТ "ОПЗ" Миколи Щурикова завершився, він звільнений. 

Про це йдеться у повідомленні Національної антикорупційної прокуратури від 17 липня. 

"Незважаючи на те, що судовий розгляд клопотань детективів НАБУ та прокурорів САП  про обрання запобіжного заходу для Переломи та Щурикова розпочався 15 липня та продовжився 16 і 17 липня, рішення про обрання запобіжного заходу щодо Щурикова досі не винесено. Відтак,  вранці 17 липня відповідно до ст.208 КПК України, термін його затримання (72 години) завершився. Наразі підозрюваний Щуриков звільнений", - повідомили у НАБУ.

Судове засідання щодо обрання йому запобіжного заходу призначено на 11:00 понеділка, 18 липня.

Як відомо, 14 липня у справі про розтрату коштів "Одеського припортового заводу" було затримано голову наглядової ради ОПЗ Сергія Перелому й першого заступника цього підприємства Миколу Щурикова. 

Термін затримання для Переломи сплив близько 9 ранку 17 липня. О 10:00 мав розпочатися суд, за рішенням якого голова наглядової ради Одеського припортового заводу Сергій Перелома був затриманий до 9 вересня з можливістю внесення застави у розмірі 80 млн грн. Чиновник заявляє, що не має таких коштів і подаватиме апеляцію.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування