У Дніпрі "замінували" штаби кандидатів у нардепи від "Оппоблока" і "Відродження"

Неділя, 17 липня 2016, 17:08

У Дніпрі до поліції надійшли анонімні дзвінки про замінування трьох об'єктів: двох ресторанів на вул.Січеславській набережній, власником яких є один з кандидатів в депутати, і офісного приміщення на проспекті Д.Яворницького.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

Згідно з повідомленням, в офісному приміщенні розташовано виборчі штаби кандидатів від партій "Опозиційний блок" і "Відродження".

"На об'єкти виїхали патрульні поліцейські, співробітники вибухотехнічної служби та кінологи. Після евакуації людей усі приміщення було обстежено, вибухівку не знайдено", - зазначили у поліції.

Наразі ведуться пошуки зловмисника, який повідомив про "замінування" за допомогою дзвінка з мобільного телефону.

"Штаб партії "Відродження" офіційно заявив, що ці повідомлення носять виключно провокаційний характер і спрямовані на залякування людей, зрив виборів з метою визнання їх недійсними", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу у "Опозиційному блоці" заявили, що невідомі "замінували" офіс партії і "офіс кандидата в депутати, якого підтримувала наша партія". У політсилі також перерахували ряд інших зафіксованих представниками партії порушень і заявили: "Якщо влада і правоохоронні органи не втрутяться і не припинять ці масові фальсифікації, Опозиційний блок залишає за собою право не визнавати результати виборів в 27 окрузі і домагатися через суд визнання їх недійсними".

Інтерфакс-Україна 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...