Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори на Луганщині: прокуратура відкрила 14 кримінальних проваджень

Неділя, 17 липня 2016, 20:48

Правоохоронні органи Луганської області відкрили 14 кримінальних проваджень про злочини, пов’язані з проведенням проміжних виборів на виборчому окрузі №114.

Про це повідомили у прокуратурі області 17 липня станом на 19:00. 

"Безпосередньо щодо кримінальних правопорушень проти виборчих прав громадян розпочато 8 кримінальних проваджень. З них 4 за статтею 157 КК України (перешкоджання здійсненню виборчого права, роботі членів виборчих комісій), у тому числі неправдиве повідомлення про смерть одного з кандидатів та побиття голови окружної виборчої комісії, 3 – за статтею 160 КК України (підкуп виборців), 1 – за ст. 158 1 КК України (голосування виборцем більше ніж один раз)", - зазначили у прокуратурі.

Окрім того, розпочато 6 кримінальних проваджень за фактами інших злочинів, пов’язаних із виборчим процесом, а саме підроблення документів та їх подальше використання, виготовлення підроблених грошових купюр, які розповсюджувались із агітаційними листівками, крадіжка передвиборчого банеру тощо.

"За час проведення виборів органами Нацполіції та прокуратури зареєстровано понад 100 заяв та повідомлень", - йдеться у повідомленні. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...