У "Батьківщині" заявили про масові фальсифікації на усіх округах

Понеділок, 18 липня 2016, 00:52

Партія "Батьківщина" заявляє про масові фальсифікації під час підрахунку голосів на всіх округах, де відбулися проміжні вибори до Верховної Ради.

Про це йдеться у заяві партії, яку оприлюднила прес-служба "Батьківщини". 

"За результатами паралельного підрахунку голосів, який провели наші штаби, кандидати від "Батьківщини" впевнено перемагають щонайменше у трьох округах: №151 на Полтавщині (Руслан Богдан), №183 на Херсонщині (Юрій Одарченко) та №206 на Чернігівщині (Юрій Власенко). Інформація, яку ми отримуємо від штабів в усіх 7 округах, свідчить, що партія влади вдалася до відвертих фальсифікацій після закриття дільниць, під час підрахунку голосів", – заявили у "Батьківщині".

При цьому "Батьківщина" звернулася до президента України із закликом "зупинити свавілля і беззаконня в округах" та до прокуратури і поліції із закликом "припинити бути спільниками бандитизму, який розгорнула партія влади, який розгорнула партія влади".

Як відомо, за даними екзит-полу, проведеного на замовлення Комітету виборців України,  на проміжних виборах до Верховної Ради у Чернігові (округ №206) лідирує самовисуванець Максим Микитась (32%), у Івано-Франківську (округ №27) - Сергій Насалик (22,1%), у Дніпрі (округ №27) - Тетяна Ричкова (46,1%).

Про перемогу на окрузі №23 (Волинь) заявили в УКРОПі, на окрузі №27 (Дніпро) - в "Опозиційному блоці".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...