АТО: бойовики стріляли 78 разів, найбільше на Донецькому напрямку

Вівторок, 19 липня 2016, 07:34

За минулу добу російські окупаційні війська 78 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, 43 обстріли зафіксовано на Донецькому напрямку. Під Миронівським та Пісками ворог застосував 122-мм артилерію. Крім цього, використовував 120-мм міномети поблизу населених пунктів Майорськ, Нижнє Лозове, Зайцеве, Авдіївка та Луганське.

З мінометів калібру 82 мм противник стріляв по Кам’янці, Авдіївці, Пісках, Зайцевому, Троїцькому, Опитному та Невельському. З гранатометів, великокаліберних кулеметів, зенітної установки та БМП окупанти вели вогонь по позиціях ЗСУ у Новгородському.

На Маріупольському напрямку ворог стріляв 22 рази. Неспокійно було у Мар’їнці, Красногорівці, Старогнатівці, де ворог бив по українських захисниках із 120-мм мінометів. Також, міномети калібру 82 мм, гранатомети та стрілецьку зброю супротивник задіяв у Водяному, а Мар’їнку обстріляв з гранатометів, великокаліберних кулеметів, бронетехніки. 

На Луганщині противник вів вогонь 13 разів: із 120-мм мінометів по укріпленнях сил АТО у Кримському, Новоолександрівці, Троїцькому, а з мінометів 82 калібру, гранатометів та великокаліберних кулеметів – у Станиці Луганській.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування