Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Таруту знову не допитали у справі Штепи

Вівторок, 19 липня 2016, 21:19

Допит екс-голови Донецької облдержадміністрації Сергія Тарути як свідка у справі стосовно екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, який планувалося провести 19 липня в режимі відеоконференції, знову не відбувся.

Про це кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прокуратури Харківської області.

"Планований допит Тарути в режимі відеоконференції не відбувся з технічних причин. Допитали іншого свідка з боку захисту. Також було продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 вересня", - сказав співрозмовник.

У прес-службі не змогли відповісти на запитання, чи відбудеться допит Тарути на наступному засіданні, призначеному на 5 серпня, але підтвердив, що на цьому засіданні буде продовжено допит свідків захисту (до яких належить і Тарута). Загалом залишилося допитати близько 30 свідків.

Як відомо, 24 травня суд також задовольнив клопотання захисту про допит екс-голови Донецької облдержадміністрації Тарути як свідка в режимі відеоконференції 8 липня. Проте того дня він не відбувся, оскільки планувався на 14:00, а на 15:00 в тій самій залі мало розпочатися засідання в іншій справі.

Штепу було заарештовано 13 липня 2014 року.

Їй інкримінують вчинення кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які спричинили загибель людей) та ч. 1 ст. 258-3 (створення терористської групи або організації) Кримінального кодексу України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: