У Києві невідомий поранив ножем журналістку Forbes

Середа, 20 липня 2016, 15:13

Журналістка українського видання Forbes Марія Ридван була поранена невідомим в парку КПІ в Києві.

Про це вона повідомила у вівторок на своїй сторінці в соцмережі Facebook у закритому пості, розповівши, що їй завдали три ножових поранення, після чого вона отримала медичну допомогу в травмпункті, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У парку без видимої причини налетів якийсь чоловік і три рази вдарив ножем... Це все дуже дивно", – написала Ридван.

За її словами, у неї серйозне поранення руки, "на щоці залишилася тільки подряпина".

"Не зрозуміло, скільки часу рука буде гоїтися і чи зможу я продовжити тренуватися до кінця фітнес-челлендж (у травмпункті сказали, що не зможу). А потім, чи можна водити машину однією рукою", – написала Ридван.

У поліції Києва агентству заявили, що отримали інформацію про інцидент від лікарів, до яких у вівторок за медичною допомогою звернулася 25-річна дівчина з різаними ранами лівого передпліччя і плеча, і повідомила, що працює редактором видання.

За її словами, подія мала місце на проспекті Перемоги в Солом'янському районі Києва.

"На даний час дівчина знаходиться в Солом'янському управлінні поліції, де в неї приймають заяву про скоєння нападу. За даним фактом слідчий відділ почав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі обставини події та здійснює заходи щодо встановлення особи правопорушника", – йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування