У Ірпінській колонії сталися заворушення, керівництво усунено

Четвер, 21 липня 2016, 14:10

У Ірпінському виправному центрі №132 після побиття засудженого відбулияс заворушення. На час розслідування з посад усунули керівництво колонії.

Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба.

Увечері 20 липня під час прибуття засуджених до Ірпінського виправного центру було здійснено огляд засуджених. У Державній пенітенціарній службі заявили, що "під час таких заходів співробітнику установи здалося, що один із засуджених перебував під дією наркотичних речовин".

"До останнього було застосовано фізичну силу, що викликало обурення основної маси засуджених. Вони зібралися біля чергової частини та висловили невдоволення шляхом побиття вікон", - сказано у повідомленні.

На місце події прибули співробітники обласного управління та апарату ДПтС України, масову непокору засуджених припинили.

"Усі особи, які відбувають покарання в Ірпінському виправному центрі (№ 132), перебувають на місці! Втечі засуджених не допущено", - заявили у службі.

При цьому на час проведення службового розслідування відсторонені від виконання обов’язків начальник колонії, полковник внутрішньої служби Кривий О.І. та його заступник, майор внутрішньої служби Шепель А.Л.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News