Ляшко прийшов на допит до ГПУ

Четвер, 21 липня 2016, 16:38

Лідер "Радикальної партії", нардеп Олег Ляшко прибув на допит до Генпрокуратури.

Перед будівлею ГПУ 21 липня у коментарі журналістам Ляшко заявив, що генпрокурор Юрій Луценко, "вигадуючи кримінальні справи, переслідує депутатів від Радикальної партії - Сергія Рибалка, Сергія Скуратовського, Андрія Артеменко, Дмитра Лінька, Ігоря Мосійчука, Андрія Лозового". 

Ляшко додав, що Лозового о 14-й годині також викликали до ГПУ на допит.

"Вісім депутатів від РП сьогодні перебувають під кримінальним переслідуванням - на підставі сфальсифікованих кримінальних справ", - заявив лідер Радикальної партії,  не уточнивши, за якими саме статтями відкрито провадження. 

При цьому він заявив, що написав звернення на ім'я генпрокурора Юрія Луценка, у якому вимагає порушити кримінальне провадження проти громадянина Луценка.

"Проти того, який до того, як обійняти посаду генпрокурора погрожував прокурорам у суді, як плював їм в обличчя, як бився з працівниками міліції  - це все теж погроза насильством і перешкоджання діяльності працівникам правоохоронних органів", - заявив Ляшко. 

Олег Ляшко продемонстрировал обращение к генпрокурору, в котором требует открыть производство против гражданина Луценко.
Олег Ляшко продемонстрировал обращение к генпрокурору, в котором требует открыть производство против гражданина Луценко.
скрін-шот

Як відомо, Ляшко викликаний на допит у справі про погрози на адресу прокурора Чернігівської області Віктора Носенка. 

Кримінальну справу було порушено після того, як депутат "Радикальної партії" Андрій Лозовий опублікував запис телефонної розмови Ляшко з Віктором Носенком. Ляшко у нецензурній формі звинуватив прокурора у фальсифікації кримінальних справ та пообіцяв, що Носенко "винесуть на вилах", якщо він самостійно не піде у відставку.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування