Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скаргу захисту Александровської розглядатимуть в закритому режимі

П'ятниця, 22 липня 2016, 12:20

Апеляційний суд Харківської області розглядатиме скаргу захисту на арешт екс-нардепа від Компартії Алли Александровської, підозрюваної в сепаратизмі, в закритому режимі.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області.

"Прокуратура подала клопотання про закрите засідання, оскільки на вимогу суду демонструватимуться матеріали кримінального провадження. Це (засідання в закритому режимі) необхідно для захисту таємниці слідства і свідка. Суд задовольнив клопотання", - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, 15 липня суд оголосив перерву в розгляді скарги захисту на арешт екс-нардепа до 22 липня, щоб прокуратура могла надати матеріали кримінального провадження, що підтверджують обґрунтованість підозри.

28 червня адвокат Александровської Олександр Шадрін повідомив, що у його підзахисної пройшов обшук і вона була затримана.

Їй інкримінують ч.2 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) і ч.3 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

29 червня в СБУ підтвердили, що правоохоронці затримали Александрівську, вирішується питання про її арешт, а її син Олександр, який ховається в РФ, сповіщений про підозру і оголошений в розшук.

30 червня Київський райсуд Харкова заарештував Александровську на 60 днів без можливості внесення застави.

Захист подав апеляцію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування