Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хілларі Клінтон назвала кандидата на пост віце-президента

Субота, 23 липня 2016, 06:53

Найбільш ймовірний кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон назвала кандидатом на пост віце-президента сенатора від штату Вірджинія Тімоті Кейна.

Про це пише BBC.

У понеділок у Філадельфії відкривається з'їзд Демократичної партії, на якому будуть офіційно висунуті кандидати на посади президента і віце-президента на майбутніх виборах.

58-річний Кейн має репутацію центриста. Він відомий підтримкою угод про вільну торгівлю та негативним ставленням до абортів.

Вірджинія - один з невизначених штатів, де на виборах очікується напружене суперництво між демократами і республіканцями.

Кейн розглядався як можливий віце-президент в парі з Бараком Обамою на виборах 2008 року. До обрання в сенат він був губернатором рідного штату.

Перш ніж зупинити вибір на ньому, Хілларі Клінтон вела переговори з сенаторами від Массачусетсу і Нью-Джерсі Елізабет Уоррен і Корі Букером, які вважаються більш лівими, ніж Кейн.

Клінтон, яка здобула на етапі праймеріз перемогу над основним суперником, сенатором-соціалістом від штату Вермонт Берні Сандерсом, і заручилися підтримкою більшості з 4765 делегатів з'їзду, вже є фактичним кандидатом в президенти.

Напередодні на з'їзді Республіканської партії був висунутий кандидатом мільярдер Дональд Трамп.

Вибори президента США повинні відбутися 8 листопада 2016 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування