За добу на Донбасі померли 4 бойовиків, поранено 6-х - розвідка

Середа, 27 липня 2016, 12:41

За останню добу на Донбасі убито чотирьох і поранено шістьох бойовиків, інформує Гловне управління розвідки Міністерства оборони України.

"26 липня загинуло четверо та поранено шестеро військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), підрозділи якого здійснювали обстріли сил АТО у т.ч. із артилерії у районі Авдіївки, та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), підрозділи якого обстрілювали сили АТО із мінометів та стрілецької зброї у районі Красногорівки й Широкиного", – інформує відомство.

Крім того, розвідка уточнює: 25 липня, внаслідок підриву боєприпасів польового пункту боєпостачання у районі Ясинуватої, загинуло 12 та поранено 17 "військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка)".

"З огляду на фізичне та психологічне навантаження від тривалого перебування на передових позиціях, а також значні втрати особового складу, зростає кількість випадків ухилення від виконання наказів командування та прихованого саботажу у частинах 1 АК (Донецьк) ЗС РФ", – стверджує ГУР.

"25 липня, при перевірці бойової готовності (оголошенні тривоги) одного із підрозділів 3 мотострілецького батальйону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), із 25 осіб наявного особового складу до строю змогли стати лише 6", – заявляють розвідники.

"Більшість особового складу, що не змогла вийти на шикування, перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння та демонстративно заявила про небажання відбути на передову, а 5 російських військовослужбовців наполягли на задоволенні їхніх рапортів щодо звільнення з військової служби", – уточнюють вони.

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування