Нардеп назвав осіб, що начебто організували втечу "беркутівців"

Середа, 27 липня 2016, 18:24

Народний депутат від "БПП" Володимир Ар'єв опублікував фотографії осіб, які підозрюються у виводі "беркутівців" з Києва після Революції Гідності.

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

"Ось персони, які підозрюються у виводі Беркута з Києва та знищенні засобів вбивства Небесної Сотні. Слідство має версію що на прохання кривавого міністра МВС Захарченка беркутят-убивць вивели з революційного Києва ці двоє колишніх афганців з організації "Ніхто крім нас" – Чобітько (на фото з колорадською стрічкою) та власник хіпстерської бороди Олександр Ковальов, сепар за поглядами і голова міської організації "Ніхто крім нас" у Києві (на фото – біля Донецької ОДА під час захополення будівлі терористами)", - написав Ар'єв.

Щодо Ковальова він додав, що той "володів незаконними копанками в Донецькій області".

"Він і заховав цю зброю (з якої стріляв "Беркут" – ред.). Ковальов останнім часом перебував в Києві, жив на бульварі Лесі Українки, їздив на позашляховику з номерами АА4004ВР. Інші "помічники" зараз опрацьовуються", - написав нардеп.

"Найприкріше те, що вони теж стояли на Майдані, хоча, швидше за все у якості кротів тодішнього МВС. Оприлюднюю ці дані після того як голова слідчої групи Горбатюк сам їх і розкрив", - додав Ар'єв.

Як відомо, у інтерв’ю LB.ua. керівник департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк, що веде справи Майдану, повідомив, що втечі більшості "беркутівців" після Революції гідності і приховуванню зброї розформованого спецпідрозділу "Беркут" сприяв один з керівників громадської організації "Ніхто крім нас", яка об'єднує учасників бойових дій в Афганістані.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News