У Єревані застрелили поліцейського, у центрі міста мітингує опозиція

Субота, 30 липня 2016, 20:44

У Єревані поліція заявила, що з території захопленої збройним угрупованням будівлі постової служби стріляв снайпер, через що загинув один поліцейський.

Про це повідомив речник правоохоронців Ашот Агарунян, пише "Інтерфакс".

"Службовець військ поліції 30-річний Юра Тепаносян перебував у автомобілі і був убитий пострілом снайпера з території, що перебуває під контролем збройного угруповання", - заявив Агарунян. 

Автомобіль стояв за 400 метрів від будівлі поліцейського полку. 

За повідомленням ЗМІ, станом на вечір 30 липня у центрі Єревану на площі Свободи розпочався мітинг опозиції.

Мітингарі закликають владу піти у відставку і врегулювати ситуацію навколо захопленого збройним угрупованням поліцейського поста мирним шляхом.

На території захопленого поліцейського полку відключено вуличне освітлення, час від часу чути звуки пострілів і ударів, йдеться у повідомленні.

При цьому мерія Єревану заборонила усі громадські заходи у цьому районі, повідомляє Німецька хвиля.

Як пише АМІ "Новости-Армения", учасники акції протесту планують перекрити рух на проспекті Маштоца і Площі Республіки. Демонстранти виступають на підтримку збройної групи "Сасна Црер", яка захопила майже два тижні тому будівля полку ППС. 

Як відомо, у суботу Служба національної безпеки Вірменії надала озброєним нападникам, які захопили поліцейську дільницю, час до 16:00 за Києвом для того, щоб здатися владі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування