Ляшко каже, що депутати йдуть на зустріч з Порошенком

Середа, 6 липня 2016, 13:38

Представники фракцій коаліції в середу о 14:00 проведуть зустріч з президентом Петром Порошенком, а о 16:00 керівники парламентських фракцій зберуться на консультації у спікера парламенту Андрія Парубія.

Про це заявив журналістам у середу в Києві керівник фракції "Радикальна партія" Олег Ляшко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Домовилися, що нараду лідерів фракцій щодо напрацювання проектів рішень, які завтра повинен голосувати парламент, ми збираємо о 16:00", – сказав Ляшко.

За його словами, зустріч представників фракцій коаліції з президентом запланована на 14:00.

Ляшко також зазначив, що на засідання керівників фракцій у Парубія запрошений прем'єр-міністр Гройсман та представники уряду.

"Так (представники Кабміну запрошені) і прем'єр-міністр України, очевидно, буде, і будемо шукати компромісне рішення", – сказав він.

Як відомо, раніше у середу лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко повідомила, що у Верховній Раді відбуваються політичні консультації щодо створення робочої групи з пакету "тарифних законопроектів" і тимчасових слідчих комісій щодо тарифів та розслідування корупції.

Верховна Рада не змогла розпочати роботу в середу через блокування трибуни, сесійне засідання перенесли на четвер, 7 липня.

Фракція "Батьківщина" із представниками "Радикальної партії" продовжила блокувати парламентську трибуну, вимагаючи негайного ухвалення рішень для зниження тарифів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...