Бойовики 19 разів обстріляли сили АТО у п'ятницю

П'ятниця, 12 серпня 2016, 19:21

З початку доби у п'ятницю в районі проведення антитерористичної операції зафіксовано 19 обстрілів позицій українських військ.

Як повідомляє прес-центр АТО, на Маріупольському напрямку незаконні збройні формування з мінометів калібру 82 мм били по опорних пунктах ЗСУ у Красногорівці.

"Вогнем з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські окупанти провокували на відповідь наших воїнів у Водяному, Широкиному та Новогригорівці. Під снайперський вогонь потрапили захисники Широкиного, а у Новогригорівці ворог застосував БМП", - сказано у повідомленні.

Окрім того, на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів противник відкривав вогонь по захисниках Невельського, а з великокаліберних кулеметів та гранатометів - по Зайцевому та Авдіївці.

"На Луганщині близько другої години ночі супротивник, порушуючи Мінські домовленості, пів години вів вогонь з важкої артилерії по наших позиціях поблизу Новоалександрівки, підсилюючи його вогнем 120 мм мінометів. Ще до світанку на цьому напрямку було зафіксовано обстріли українських позицій неподалік Новозванівки та Жовтого, там ворог застосував великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем", - зазначили у прес-центрі АТО.

Водночас вдень на Луганському напрямку зберігалася тиша.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування