Гройсман пригрозив відповідальним за запуск е-декларування

П'ятниця, 12 серпня 2016, 22:43

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман попередив відповідальних за запуск електронного декларування, що у них є два дні, аби система запрацювала.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці у п'ятницю ввечері, висловлюючи обурення відмовою ДССЗЗІ у сертифікації комплексу збирання та обробки електронних декларацій.

"Я не бачу жодних виправдань тому, що за два дні до передбаченого терміну введення в дію системи електронних декларацій приймається таке рішення", - заявив Гройсман.

"Комусь очевидно дуже не хочеться, щоб ця система, яка має на меті антикорупційні цілі, реально запрацювала і заради цього ставиться під загрозу не тільки довіра суспільства до влади, а й репутація України в очах міжнародних партнерів", - додав він.

"Я уже попередив керівництво НАЗК і ДССЗЗІ – у них є ще два дні на виправлення ситуації. Якщо система е-декларування не буде запущена вчасно, то я буду добиватись того, щоб усі, хто не забезпечив вчасного запуску системи, включаючи керівництво цих органів, понесли за це саму жорстку персональну відповідальність", - наголосив голова уряду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування