Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман доручив перевірити готовність до запуску е-декларування

Субота, 13 серпня 2016, 17:58

Глава уряду доручив перевірити виконання заходів щодо запуску з 15 серпня системи електронного декларування посадовими особами Держспецзв’язку та Нацагентства з питань запобігання корупції.

Про це йдеться у дорученні прем'єр-міністра від 13 серпня, повідомляє прес-служба КМУ. 

"Міністру уряду Олександру Саєнку та голові Нацагентства з питань держслужби Костянтину Ващенко - перевірити належне виконання заходів щодо запуску з 15 серпня системи електронного декларування посадовими особами Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та Національного агентства з питань запобігання корупції", - йдеться у дорученні.  

Як відомо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман попередив відповідальних за запуск електронного декларування, що у них є два дні, аби система запрацювала.

"Я уже попередив керівництво НАЗК і ДССЗЗІ – у них є ще два дні на виправлення ситуації. Якщо система е-декларування не буде запущена вчасно, то я буду добиватись того, щоб усі, хто не забезпечив вчасного запуску системи, включаючи керівництво цих органів, понесли за це саму жорстку персональну відповідальність", - заявив Гройсман. 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування