Бойовики за день 18 разів обстріляли позиції українських військових

Понеділок, 15 серпня 2016, 18:45

Проросійські бойовики 18 разів обстріляли позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«На Маріупольському напрямку доба почалась з ворожого артилерійського вогню у Новоселівці, де супротивник застосував самохідні артилерійські установки 122 мм калібру. У Тарамчуку, Талаківці та Водяному противник порушував режим тиші вогнем із заборонених мінометів калібру 120 та 82 мм, захисників Широкиного провокував вогнем зі стрілецької зброї», - сказано у повідомленні.

Водночас у Богданівці на світанку відбулось нетривале бойове зіткнення, під час якого ДРГ бойовиків застосувала ГП-25 та стрілецьку зброю. «Вогонь, відкритий особовим складом опорного пункту сил АТО у відповідь, відкинув противника», - зазначили у прес-центрі.

Згідно з інформацією, на Донецькому напрямку в Авдіївській промзоні незаконні збройні формування продовждили збройні провокації із застосуванням мінометів різних калібрів.

«Тричі під мінометні обстріли потрапляли захисники Майорська, де противник також відкривав й гранатометний вогонь. У Зайцевому та Нижньому Лозовому застосовувалась стрілецька зброя», - сказано у повідомленні.

«На Луганщині по позиціях у Новоолександрівці, Новотроїцькому та Жовтому супротивник відкривав здебільшого гранатометний вогонь. На цей раз снайпер проявив себе у Новотроїцькому», - зазначили у прес-центрі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...