Генштаб розробляє проект указу про демобілізацію 6-ї хвилі

Вівторок, 16 серпня 2016, 17:04

Генеральний штаб розробляє проект указу президента про звільнення військовослужбовців 6-ї хвилі мобілізації.

Про це у вівторок під час брифінгу повідомив т.в.о. начальника Головного управління персоналу – заступника начальника Генерального штабу ЗСУ генерал-майор Володимир Талалай, інформує офіційна сторінка Генштабу у Facebook..

"Звільнені у запас військовослужбовці в обов’язковому порядку зараховуються до оперативного військового резерву першої черги. Питаннями соціального захисту звільнених опікуються військові комісаріати за місцем їх реєстрації або проживання", – зазначив Талалай.

"Тому звільнені у запас військовослужбовці мають не пізніше 5 днів з дня вибуття з військової частини стати на військовий облік у військовому комісаріаті", – наголосив генерал-майор.

Зазначається, що звільнення буде проведено протягом двох місяців з моменту опублікування указу.

"З метою планомірного звільнення, яке не має зашкодити боєздатності, у військових частинах та у штабах оперативних командувань розробляються списки та плани-графіки звільнення особового складу", – резюмується в повідомленні Генштабу.

Як повідомлялося, секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов зазначав, що 7-ма хвиля мобілізації наразі не планується, але є можливою в разі погіршення ситуації в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News