Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РФ поставила у зону АТО реактивні вогнемети – розвідка

Середа, 17 серпня 2016, 12:20

Для посилення вогневих можливостей підрозділів 100 окремої мотострілкової бригади, які діють на напрямках Піски та Мар’їнка, з території РФ доставлено партію реактивних піхотних вогнеметів "Джміль" та боєприпасів до них.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони на своїй сторінці у Facebook.

Крім того, згідно з повідомленням, під керівництвом інструкторів ЗС РФ заплановано проведення зборів з особовим складом з’єднання для отримання навичок використання цих вогнеметів.

Також розвідка зафіксувала переміщення на територію РФ для ремонту двох бойових машин 122-мм РСЗВ "Град".

У повідомленні також зазначили чергові факти постачання боєприпасів та пально-мастильних матеріалів з території РФ у Ровеньки – 15 цистерн з пально-мастильними матеріалами (750 тонн) та у населений пункт Довжанський – 10 вагонів з боєприпасами.

У повідомленні зазначається ротація російських підрозділів у зоні АТО та діяльність диверсійно-розвідувальних груп.

"Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність мінометів, танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм, САУ та 122-мм РСЗВ "Град" у районах н.п. Станиця Луганська, Алмазна, Мінеральне, Макіївка, Донецьк, Молодецьке та Роздольне", – додали у розвідці.

Також у повідомленні повідомляється, що протягом доби загинули як мінімум четверо та були поранені п'ятеро військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування