Вертоліт ЗСУ здійснив вимушену посадку поблизу Райського

Четвер, 18 серпня 2016, 19:51

Вертоліт Збройних сил України Мі-8 у четвер здійснив вимушену посадку поблизу смт Райському, що входить до Дружківської міської ради Донецької області.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-центрі штабу АТО.

"Це була вимушена посадка. Пілот помітив несправну роботу індикаторів і прийняв рішення про такий крок. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав", - сказав співрозмовник агентства.

Пізніше на сторінці прес-центру штабу АТО на сторінці в Фейсбук повідомили про час і причини вимушеної посадки повітряного судна: "Сьогодні о 10.40 під час прольоту лісу в районі населеного пункту Райське вертоліт Мі-8 Збройних сил України обходив зграю птахів і при цьому зачепив дріт лінії електропередач. Командир екіпажу виконав вимушену посадку".

При цьому в інформації зазначається, що після ремонту літальний апарат вилетів до місця базування, а розслідування обставин події триває.

Раніше в коментарі агентству в прес-центрі штабу АТО не підтверджували інформацію про те, що зачепила дроти ЛЕП, проте повідомили, що офіцери військово-цивільного співробітництва з'ясовують, чи були ушкодження лінії електропередач або інших об'єктів інфраструктури.

"У разі потреби, всі наслідки будуть ліквідовані, а населенню - надано допомогу", - запевнили в прес-центрі штабу АТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування