Фейгіну заборонили виїзд з Росії через піаніно

П'ятниця, 19 серпня 2016, 17:12

Судові пристави закрили адвокату Марку Фейгіну виїзд з Росії через піаніно, яке він не передав колишній дружині під час розподілу майна після розлучення.

Про це повідомляє в п'ятницю ТАСС, посилаючись на слова представника колишньої дружини адвоката Світлани Подколзіної.

"Під час поділу майна він не повністю виконав рішення суду, передавши дружині лише грошові кошти (понад 900 тис. рублів), але не повернув дорогий музичний інструмент (піаніно фабрики "Шимель")", – повідомила Подколзіна.

За її словами, ще при передачі виконавчого листа приставам вона написала заяву про те, що в разі відмови виконати рішення суду добровільно, вона просить застосувати до боржника обмеження виїзду за кордон.

Як повідомив раніше сам Фейгін, він звернувся із заявою до голови Федеральної служби судових приставів (ФССП) Артура Парфенчікова, в якій просить скасувати постанову про обмеження його в виїзді за межі РФ, а також покарати пристава, який виніс таке рішення.

"Кремль вирішив позбавити мене можливості захищати людей, яких він переслідує. Я не зможу поїхати на ОБСЄ в Варшаву з приводу кримських татар", – заявляв Фейгін.

Як відомо, адвокат у різний час представляв в судах інтереси учасниць групи Pussy Riot, Надії Савченко, Мустафи Джемілєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News