На кордоні з Польщею в німця знайшли гранату

Субота, 20 серпня 2016, 17:31

На українсько-польському кордоні в автомобілі громадянина Німеччини, який прямував до Польщі, прикордонники знайшли гранату "Ф-1".

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби, це сталося в суботу близько 11 години в пункті пропуску "Краковець".

Водій автомобіля "БМВ", 1987 року народження, слідував по смузі руху "червоний коридор". Окрім стандартних заходів перевірки прикордонники вирішили більш детально оглянути його автівку та скерували її в павільйон поглибленого огляду.

Фото ДПСУ
Фото ДПСУ

До перевірки також залучили кінолога із спеціальною собакою по пошуку зброї та вибухових речовин, яка досить нервово поводилася під час перевірки автомобіля.

Як результат, в салоні "БМВ", у речовому ящику пасажира, прикордонники виявили поліетиленовий пакунок, у якому було поміщено предмет, схожий на гранату "Ф-1" без запалу.

Із павільйону було негайно виведено службовців та водія автівки, вжито заходів до його оточення та викликано представників взаємодіючих правоохоронних органів та Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування