Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова федерації побив російську борчиню за програш на Олімпіаді?

Субота, 20 серпня 2016, 22:36

Росіянка Інна Тражукова, яка виступає в категорії до 63 кілограмів у вільній боротьбі, заявила про те, що голова Федерації спортивної боротьби Росії Міхаіл Маміашвілі побив її після програшу на Олімпіаді в сутичці за бронзу полячці Моніці Міхалік.

Про це спортсменка повідомила виданню "Спорт-Экспресс", передає "Громадське".

"Мене зустрів президент федерації Міхаіл Маміашвілі в нетверезому стані. Він грубо розмовляв і вдарив мене двічі по обличчю. Все це відбувалося при свідках. Після прильоту до Росії я планую написати заяву в прокуратуру, а також повідомити про даний інцидент міністру спорту Росії. Я ж не в рабстві, щоб через програну сутичку так зі мною поводитись", – розповіла спортсменка.

Маміашвілі також прокоментував виданню ситуацію.

"Тут приїхав кожен за прапор, за країну, за команду, за сім'ю і за прізвище битися. А я цього відношення не побачив: ну, я програла, я думала, а потім через п'ять хвилин ходить – в соцмережах колупається. А що я повинен був з нею робити? Знайти заспокійливі слова? Кому? Дома треба було сидіти! Ось всі кажуть: Маміашвілі в жорсткій формі спілкується. А як я повинен спілкуватися? Соплі підтирати?", – сказав він.

Пізніше, в розмові з "Р-Спорт" голова федерації був більш стриманий і просто заявив, що зі спортсменкою відбулась "жорстка розмова".

На інцидент вже відреагували міністр спорту Росії Віталій Мутко, який пообіцяв розібратися, і глава Олімпійського комітету Росії Олександр Жуков, який просто зауважив, що "керівникам треба намагатися тримати себе в руках".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...