Чиновник часів Януковича влаштував масштабне п'яне ДТП в Києві?

Неділя, 21 серпня 2016, 12:45

У Києві на бульварі Дружби Народів сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, постраждало семеро людей.

Як повідомляє dtpkiev.ua, інцидент стався в суботу пізно ввечері в районі площі ВВВ.

 

За попередніми даними, водій автомобіля "Мерседес", в салоні якого перебувала компанія з 3 хлопців, з незрозумілої причини вилетів на смугу зустрічного руху, де лоб в лоб зіткнувся з автомобілем "Тойота".

 

"В результаті зіткнення семеро людей отримали травми. У водія "Мерседеса" наявності ознаки сильного алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

 

"Примітно, що до водія німця (ймовірного винуватця ДТП) оперативно підтяглася "група підтримки" на моднячих машинах з "блатними" номерами (2222, 3333, 7777 і т.д.) в кількості більше 7-ми штук", - зазначає видання.

Згідно з повідомленням, водій автомобіля "Мерседес" проходити експрес-тест на драгері відмовився. У супроводі двох патрулів поліції він був відправлений до 17-ї лікарні на примусову експертизу.

На місці працювала оперативно-слідча група.

Водночас, як повідомляє телеканал "112 Україна", за неофіційною інформацією, за кермом автомобіля "Мерседес" перебував колишній радник голови Держземагентства України Іван Пилипчук, який займав цю посаду за часів президентства Віктора Януковича.

Як повідомила в ефірі телеканалу старший інспектор відділу комунікації ГУ Національної поліції Києва Марія Стегура, поки дані щодо постраждалих уточнюються, тому офіційно цю інформацію вона не може ані підтвердити, ані спростувати.

"Відомості про подію внесені до Єдиного обліку заяв і повідомлень, слідчими заплановано низку експертиз для встановлення причин дорожньо-транспортної пригоди", - резюмувала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування