У Яценюка вимагають збільшити фінансування "Стіни"

Неділя, 21 серпня 2016, 21:29

Фракція "Народний фронт" вимагає збільшення фінансування проекту "Європейський вал" з облаштування кордону з Росією.

Як повідомляє прес-служба НФ, про це заявив перший заступник голови фракції Андрій Тетерук, який разом з нардепами  проінспектував хід будівельних робіт на кордоні з Росією у Харківській області.

"Ми будемо лобіювати продовження виділення коштів на облаштування кордону, контролювати їх використання", - заявив Тетерук.

Він заявив також, що жоден уряд до Арсенія Яценюка "серйозно не опікувався облаштуванням кордону, через що навіть існували ділянки кордону, відведені під фермерське господарство".

За підсумками перевірки ходу будівельних робіт у НФ зазначили, що металевих спостережних вежах "достатньо обладнання": "Є й тепловізори, і камери, ... обслуговуються незалежними енергоносіями". 

Як відомо, одним з ідеологів побудови укріплень на кордоні з Росією був екс-прем'єр Арсеній Яценюк. Він запевнював, що споруда стане надійною перешкодою проти можливого проникнення російських військ в Україну.

Національне антикорупційне бюро з березня веде розслідування за фактом розкрадання коштів на будівництві "Стіни" ("Європейського валу") на кордоні з Росією.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування