Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Справа про хабарництво Героя України пішла в суд

Вівторок, 23 серпня 2016, 10:26
Справа про хабарництво Героя України пішла в суд

Військова прокуратурою Південного регіону спрямувала до суду обвинувальний акт стосовно Героя України, першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації, якого підозрюють у хабарництві.

Про це інформує у вівторок прес-центр ГПУ.

Зазначається, що офіцерам військової прокуратури вистачило менше передбачених законом двох місяців для того, щоб зібрати необхідні докази вини підозрюваного.

 
Романчука судитимуть

Вже 29 червня 2016 року досудове слідство було закінчено, а підозрюваному та його захисникам надано доступ до матеріалів провадження.

При цьому, у прокуратурі стверджують, що сторона захисту спробувала штучно затягнути процедуру.

За клопотанням військової прокуратури Приморський районний суд міста Одеса встановив стороні захисту кінцевий строк ознайомлення з матеріалами провадження до 19 серпня включно. У цей термін підозрюваний та троє з п’яти його захисників скористались своїм правом у повному обсязі.

Обвинувальний акт направлено для розгляду по суті до Центрального районного суду Миколаєва.

3 червня головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив про затримання першого заступника голови Миколаївської ОДА за підозрою в отриманні хабара в розмірі $ 100 тисяч.

Пізніше Служба безпеки виявила в будинку чиновника валізу з $ 300 тисячами і ювелірними прикрасами.

Під будинком виявили систему тунелів, в яких знаходилися сейфи з золотими злитками, старовинними іконами, антикваріатом, столовим сріблом. Там же знайшли і "чорну бухгалтерію".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: