Вбивця поліцейських на Тернопільщині застрелив свою дружину

Вівторок, 23 серпня 2016, 15:12

45-річний житель села Бабинці Тернопільської області, який увечері в понеділок застрелив двох поліцейських, перед цим застрелив свою дружину.

Про це в ефірі телеканалу 112 розповів голова обласного управління Нацполіції Олександр Богомол.

За його словами, близько 21:00 в поліцію надійшло повідомлення, що цей чоловік ходить по селу і погрожує людям. Поліція виїхала на місце, а через кілька хвилин він сам подзвонив і сказав, що вбив свою дружину, яку після повернення із заробітків запідозрив у зраді.

"Коли слідчо-оперативна група прибула на місце, то цей громадянин погрожував вбити і себе. Ми намагалися вивести ситуацію з критичної, але він закрився в підсобному приміщенні і почав стріляти в поліцейських", – сказав Богомол.

За його словами, дробинка потрапила офіцерові в артерію, і він помер від крововтрати до того, як його встигли довести до лікарні. Пізніше він поранив ще одного поліцейського в грудну клітку, і через кілька хвилин той помер.

"Було здійснено штурм, зловмисник вчинив збройний опір і був ліквідований під час штурму", – розповів Богомол.

Він додав, що під час затримання поранення отримали не один, а двоє правоохоронців, але їхнім життям нічого не загрожує.

Богомол додав, що злочинець стріляв з офіційно зареєстрованої на нього рушниці "ИЖ-27".

Також він заявив, що всі поліцейські, які брали участь в операції, мали відповідну екіпіровку – бронежилети і каски, проте кулі потрапили одному в шию, а іншому – під пахву, де не було захисту броньованої пластини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування