Бойовики 20 разів у вівторок відкривали вогонь по позиціях сил АТО

Вівторок, 23 серпня 2016, 18:56

Проросійські бойовики 20 разів у вівторок відкривали вогонь по позиціях українських армійців.

Як повідомляє прес-центр АТО, напружена ситуація склалася на Маріупольському напрямку, де незаконні збройні формування вдалися до збройних провокацій, застосувавши заборонену Мінськими домовленостями важку артилерію.

Зокрема, в районі Мирного НЗФ вдарили 122 мм калібром, а по позиціях в Сіонітному випустили понад три десятки снарядів калібру 152 мм.

"Також із 120 мм мінометів російські окупанти неодноразово обстріляли наших бійців в Мар’їнці та Водяному. Крім цього, поруч Широкиного ворог стріляв з великокаліберних кулеметів, у Старогнатівці вів вогонь зі стрілецької зброї, а поблизу Гнутового задіяв БМП", - сказано у повідомленні.

Окрім того, на Донецькому напрямку вогонь з 82 мм мінометів бойовики вели у Луганському та Світлодарську, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю застосували поблизу Верхньоторецького.

У Світлодарську зафіксовано БМП бойовиків.

"На Луганщині вогонь відкривався з мінометів калібру 82 мм та автоматичних станкових гранатометів у Кримському, зі стрілецької зброї - у Лопаскиному, поблизу Золотого зафіксовано снайперський вогонь", - зазначається у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування