Врадіївка-2: прокуратура просить для трьох поліцейських арешт без права застави

Четвер, 25 серпня 2016, 13:53

Прокуратура Миколаївської області просить Центральний районний суд обрати стосовно трьох поліцейських, які причетні до смерті мешканця селища Криве Озеро,  виключний запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївщини в четвер.

За словами заступника прокурора Миколаївської області Степана Божила, на даний момент встановлено, що троє співробітників поліції, які прибули на місце інциденту мають безпосереднє відношення до смерті потерпілого і до перевищення службових повноважень.

"Що стосується інших, то на даний момент не встановлено достатніх даних, щоб ми обґрунтовано підозрювали їх у вчиненні кримінального правопорушення", – зазначив він. 

Як відомо, у ніч на середу в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області співробітники місцевого відділу поліції на смерть забили молодого чоловіка.

Місцеві жителі погрожували самосудом над підозрюваними у вбивстві.

За версією поліції Миколаївської області, оприлюдненою спочатку, правоохоронці намагались вгамувати порушника, але останній чинив опір.

Було розпочато кримінальне провадження.

Зазначалося, що правоохоронці, відносно яких призначено перевірку, відсторонені від виконання службових обов’язків. Стало відомо про затримання 6 поліцейських.

У Нацполіції повідомили про створення спеціальної комісії з розслідування смерті Цукермана. До місця трагедії вирушила глава Національної поліції Хатія Деканоідзе, яка також заявила про намір розформувати поліцейське відділення в Кривому Озері.

Результати призначеного службового розслідування подій в поліції обіцяють оприлюднити в найкоротший час.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування