Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АТО: Бойовики били із заборонених мінометів і БМП

Субота, 27 серпня 2016, 07:42

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 88 раз порушили режим тиші.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Найбільша кількість обстрілів, а саме 37, зафіксовано на Донецькому напрямку. Тут бойовики вели обстріл з мінометів, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів по всій лінії розмежування.

"По позиціях у Зайцевому та Пісках ворог застосував важку артилерію калібру 122 мм. Авдіївка знову була розстріляна з танків, на цей раз супротивник використав в цьому районі понад шість десятків снарядів. Поблизу укріплень у Зайцевому, Новгородському та Луганському зафіксовано активність ворожих бойових машин піхоти", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 31 випадок порушення режиму припинення вогню бойовиками.

По українських позиціях в Красногорівці бойовики випустили близько 50 мін різного калібру, також били з великокаліберних кулеметів. Пізніше сепаратисти застосували БМП і самохідні артилерійські установки калібру 152 мм.

З мінометів калібру 120 мм бойовики вели вогонь в Тарамчуку Широкиному та Лебединському. У Водяному, Гнутовому і Новотроїцькому терористи застосовували міномети калібру 82 мм, а в Березовому, Мар'їнці та Широкиному також били з гранатометів і великокаліберних кулеметів. У Мар'їнці зафіксований снайперський вогонь.

На Луганському напрямку бойовики завдали масованого артилерійського удару по Кримському. Тут терористи випустили понад півсотні снарядів 122 мм калібру і застосував міномети.

"Новозванівку, Попасне, Станицю Луганську противник обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів, у Золотому теж відкривав кулеметний вогонь. По укріпленнях у Станиці Луганській супротивник до того ж застосував міномети 82 мм калібру та задіяв бойові машини піхоти", - повідомили в штабі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування