Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Запорізькій області солдат розстріляв колегу-снайпера

Понеділок, 29 серпня 2016, 12:55

У Запорізькій області у військовій частині солдат розстріляв з автомата Калашникова снайпера десантно-штурмового взводу.

Як повідомили в прокуратурі Запорізького гарнізону Південного регіону України, надзвичайна подія у військовій частині, що дислокується в Розівському районі Запорізької області - на кордоні з Донецькою областю і зоною АТО - сталася в ніч на 28 серпня, передає Інтерфакс-Україна.

За словами військового прокурора Запорізького гарнізону Південного регіону України Андрія Веліксара, у військовій частині застрелили 26-річного снайпера десантно-штурмового взводу.

Військовослужбовця було убито, за попередніми даними слідства, пострілом з автомата Калашникова під час сну. Він отримав смертельні поранення в голову і шию. За підозрами, скоїв вбивство товариш по службі - 29-річний навідник взводу цієї військової частини.

За фактом загибелі військовослужбовця відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство). Кваліфікація статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

На даний момент підозрюваний затриманий, йому пред'явлено підозру в скоєнні вбивства.

Мотиви скоєння злочину поки не встановлені. Слідство триває.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування