Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Донька Карімова подякувала за "допомогу в зціленні" батька

Середа, 31 серпня 2016, 11:17
Донька Карімова подякувала за допомогу в зціленні батька

Донька президента Узбекистану Іслама Карімова Лола привітала співвітчизників з Днем незалежності і подякувала за підтримку і побажання одужання її батькові.

Про це вона написала в своєму Instagram.

"Від щирого серця вітаю своїх співвітчизників з Днем Незалежності!... Я також хотіла скористатися цією можливістю, і від душі подякувати всім за ваші добрі, щирі, світлі слова підтримки і побажання швидкого одужання нашого президента!", – пише вона.

"Це дуже багато значить для нас, і я впевнена, що ця величезна сила добра, яка виходить із самої глибини ваших сердець, допомагає в його зціленні! Спасибі вам велике!", – зазначає Карімова-Телляєва.

Як повідомлялося, 29 серпня дочка Карімова повідомила, що її батько потрапив в реанімацію з інсультом.

Пізніше прес-служба уряду Узбекистану підтвердила, що 78-річний президент, який керує країною понад 25 років, госпіталізований.

Пізно ввечері 29 серпня агентство "Фергана", посилаючись на джерела, повідомило про смерть Карімова. Джерело УП в оточенні президента Узбекистану також підтвердило інформацію про смерть глави держави.

Влада Узбекистану не надає офіційних коментарів.

Представник російського президента Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі виходять з того, що повідомлення про смерть Карімова не підтвердилися. Ніяких нових даних щодо його стану немає, додав Пєсков.

У той же час узбецька служба ВВС з посиланням на свої джерела в Ташкенті повідомила у вівторок, що в країні скасовано офіційні урочистості з нагоди Дня незалежності.

Останній раз Карімов з'являвся на державному телебаченні 17 серпня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування