Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Слідство не готове виступити по справі Шеремета

Середа, 31 серпня 2016, 15:31
Слідство не готове виступити по справі Шеремета

Поліція не готова оприлюднювати деталі розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це "Українській правді" заявив речник Нацполіції Ярослав Тракало.

Він розповів, що слова радника глави МВС Івана Стойко не правильно потрактували.

"Малося на увазі, що наразі слідство ведеться всебічно за багатьма напрямками, дуже великий об'єм робіт і, зрозуміло, що в ході цієї роботи ми отримуємо якусь нову інформацію, якісь нові дані, які будуть оприлюднені найближчим часом, але тоді, коли слідство вважатиме це за можливе донести громадськості ці подробиці", - сказав він.

"Щойно слідство скаже, що є добро на оприлюднення для громадськості інформації, ми одразу будемо її оприлюднювати", - сказав він.

Як відомо, в ефірі одного з українських каналів 29 серпня Стойко сказав: "Деталі зараз ніхто не має права розголошувати. Але на цьому етапі керівництво поліції через декілька днів скаже ті деталі, які можна оголосити. Слідство йде і воно йде всесторонньо".

19 серпня голова Нацполіції Хатія Деканоідзе заявила про відсутність великого прогресу у справі розслідування вбивства Шеремета та зазначила, що категорично проти розголошування будь-яких деталей розслідування.

4 серпня слідчі повідомили, що у справі опитано близько 500 свідків, вилучено близько 150 камер, у слідства понад 140 терабайт інформації.  Слідчі також попросили допомогти знайти свідка у справі про вбивство Шеремета.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування