Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Онищенко готовий все розповісти НАБУ, але тільки у Лондоні

П'ятниця, 5 серпня 2016, 14:25
Онищенко готовий все розповісти НАБУ, але тільки у Лондоні

Народний депутат Олександр Онищенко, якого НАБУ вдруге публічно викликало на допит, заявляє, що не отримував повістку.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

"Я на законних підставах мешкаю у Лондоні, маю тут ряд справ, у тому числі юридично готуюся до участі в судовому процесі щодо анонсованої процедури спроби моєї екстрадиції", - заявив він.

За словами Онищенка орган слідства має його контакти у Лондоні, а також контакти юридичної фірми, що представляє його інтереси.

"Формально повістку я не отримував. Але як і раніше, я готовий до слідчих дій і ще раз запрошую детиктивів і прокурорів на зустріч в Лондоні. При допиті, відповім на всі без виключення запитання. Та розвію всі претензії до мене", - заявив він.

Як відомо, у НАБУ в п'ятницю повідомили, що народний депутат Олександр Онищенко, повторно викликаний в НАБУ, не з'явився на допит.

НАБУ і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) 22 червня викрили організаторів схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Онищенко 29 липня заявив, що перебуває у Лондоні, оформляє дозвіл на проживання і просить політичного притулку у влади Великобританії.

2 серпня він не з'явився на перший допит. У НАБУ роз'яснили, що при повторній неявці підозрюваного буде запущена процедура оголошення його в розшук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування