Справи проти екс-губернатора Київської області немає – поліція

Понеділок, 12 вересня 2016, 11:38

Національні поліція заявляє про відсутність кримінального провадження проти колишнього голови Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука.

Про це журналістам повідомила в понеділок керівник Національної поліції Хатія Деканоідзе, передають "Українські новини".

"За інформацією, яка у мене є на цю секунду, він у справі поки не проходить. Немає справи проти нього. Є (справа проти) його заступника та інших", – сказала вона.

Деканоідзе зазначила, що дружина Мельничука написала заяву в поліцію про його зникнення.

При цьому керівник Нацполіції підкреслила, що їй невідоме місцезнаходження екс-губернатора.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не виключав оголошення в розшук Мельничука.

Правоохоронці затримали заступника голови обладміністрації Київської області Ігоря Любка і посередника – начальника управління департаменту охорони здоров'я ОДА Юрія Пуденка за підозрою у вимаганні та отриманні від підлеглої 200 тисяч гривень хабара. Любко заперечує свою провину.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство вивчає роль в цьому злочині голови ОДА Мельничука, який кілька днів тому терміново подав у відставку.

У суботу на сайті президента України було опубліковано указ про звільнення Мельничука з посади голови Київської обласної адміністрації.

10 вересня дружина Мельничука заявила про його зникнення та повідомила, що у помешканні Мельничуків "невідомі озброєні люди провели обшук". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування