Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В члена ВРЮ, підозрюваного у хабарі, арештували Maybach

Четвер, 22 вересня 2016, 15:26

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявляє про арешт майна підозрюваного в шахрайстві члена Вищої ради юстиції Павла Гречківського.

Про це він сказав на брифінгу в Одесі, передають "Українські новини".

"Нам не вдалося поки провести обшуки у нього вдома, однак я сподіваюся, що сьогодні нам вдасться отримати судові рішення і провести обшуки. Але нам вже вдалося заарештувати його деяке майно, в тому числі і автомобіль Maybach", – сказав Луценко.

За його словами, Гречківський намагався через посередника отримати неправомірну вигоду за прийняття на користь одного з громадян (замовника) вигідного йому рішення Апеляційного суду.

"Я не буду називати імені замовника, хоча це теж викликало б резонанс. Він хотів купити рішення Апеляційного суду, маючи рішення районного", – сказав генпрокурор.

Луценко додав, що в ході передачі частини неправомірної вигоди був затриманий посередник – арбітражний керуючий, однак, за його словами, спочатку таким посередником повинна була виступити дружина Гречківського.

Як повідомлялося, Вища рада юстиції відмовився відсторонити від посади підозрюваного в шахрайстві члена ради Павла Гречківського.

Підозрюваний у шахрайстві Гречківський заперечує звинувачення на свою адресу і називає їх провокацією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування