У Росії заявляють, що вбивством "Мотороли" вже зайнялися "органи"

Четвер, 20 жовтня 2016, 18:55

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що з'ясуванням обставин знищення терориста Арсенія Павлова (Мотороли), займаються "відповідні служби".

Про це вона сказала на брифінгу, коментуючи інформацію про вбивство "Мотороли" в тимчасово окупованому Донецьку 16 жовтня, передає "УНІАН".

"Це питання до відповідних служб, до спеціальних служб, з приводу того, де, як, організовано або неорганізовано (був вбитий "Моторола" – ред.). Цим займаються відповідні служби", - заявила Захарова.

Як відомо, у середу у Донецьку поховали одного з лідерів бойовиків "ДНР", громадянина РФ Арсена Павлова (Моторолу).

Увечері 16 жовтня росЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один з бойовиків "ДНР" Арсен "Моторола" Павлов: саморобний вибуховий пристрів спрацював, коли той повертався домому. "Моторола" отримав травми, несумісні з життям.

Павлова неодноразово звинувачували у вбивстві українських військових, у тому числі – заручників.

У коментарі Kyiv Post, відповідаючи на питання про те, що його звинувачують у вбивстві "кіборга" Ігоря Брановицького, він сам заявив, що вбив 15 українських військовополонених.

Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що замахом на Арсена "Моторолу" Павлова Київ оголосив війну самопроголошеній "ДНР".