Балчун: "підшіптувачі" намагаються посварити мене з Омеляном

Вівторок, 20 грудня 2016, 11:23

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" заявив, що відчуває підтримку у здійсненні своїх реформ від керівництва держави.

Про це керівник Укрзалізниці розповів в інтерв’ю "Укрінформу".

Водночас, за його словами, є люди, які намагаються посіяти розбрат між ним і міністром інфраструктури Володимиром Омеляном.

"Скажу так: якби не надія, яку мені дав, насамперед, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, а також віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон, який нас підтримав і розуміє всі ці процеси, а також, звичайно ж, перший віце-прем'єр Степан Кубів, то нас (польського менеджменту Укрзалізниці – ред.), ймовірно, вже тут би не було зараз", - сказав він.

"Це нам дає надію і відчуття, що не варто здаватися, оскільки це прекрасна компанія, з гігантським потенціалом, стратегічна з точки зору держави, і яка має величезний вплив на економіку України. І з неї, насправді, можна зробити діамант",- підкреслив Балчун.

Водночас, керівник "Укрзалізниці" зазначив, що є багато "підшіптувачів", які ходять і намагаються посіяти розбрат" між ним і міністром інфраструктури Володимиром Омеляном.

"Але я намагаюся докладати максимальних зусиль, щоб ці відносини були якомога кращими. Я весь час розраховую, що вони будуть конструктивними, що ми будемо співпрацювати, як і з першим заступником міністра (Євген Кравцов - ред.)",- підкреслив Балчун.

Він додав, що конструктивна співпраця дозволяє розв’язувати проблеми "Укрзалізниці".

Раніше Омелян заявляв, що процес адаптації нового керівника "Укрзалізниці" затягнувся.

Економічна правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...