Бойовики 30 разів обстріляли позиції сил АТО, двічі гатили по мирних жителях

П'ятниця, 23 грудня 2016, 17:21

Проросійські бойовики у п’ятницю здійснили 30 обстрілів позицій українських військових.

Як повідомляє прес-центр АТО, 2 з цих обстрілів здійснили по населеному пункту.

Згідно з інформацією, на Маріупольському напрямку зі 120-ти та 82-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Широкиному, Лебединському, Талаківці та Водяному. Новотроїцьке обстріляли з гранатометів, а Широкине – з озброєння БМП.

"Поблизу Водяного бойовики атакували наші позиції, однак після відкриття вогню у відповідь відступили.
На Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії були обстріляні наші позиції в районі Красного пахаря", - сказано у повідомленні.

Вогонь 122-міліметрової артилерії, мінометів, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів зафіксовано в районі Луганського, що на Світлодарській дузі.

З мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів різних систем були обстріляні Авдіївка та Верхньоторецьке. Зі 152-міліметрової артилерії бойовики вкотре обстріляли Миронівку.

"Тричі бойовики намагалися атакувати наші позиції в районі Світлодарської дуги, та кожного разу змушені були, забираючи поранених, відступати. На Луганському напрямку під вогонь 120-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї потрапили Троїцьке та Новоолександрівка", - зазначили у прес-центрі АТО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування